Omdömen/recensioner från tidigare uppdrag

" Kan varmt rekommendera Ida´s tjänster! Hon hanterar hästarna på ett lugnt och behagligt sätt som ger förtroende. Svarar på funderingar -ger tips och råd även efter att vi fått hem vår häst. Tack!!"
 
Marie Ödberg (hästköpare), Örebro
 
Kan verkligen rekommendera Idas ridlektioner. Vi är mer än nöjda både jag och dottern på 7,5. Hon har lärt sig massor på kort tid då Ida förklarar och visar henne på ett anpassat sätt som är lätt att förstå, hur hon ska göra både när hon rider och i stallet. Ida utmanar också genom att visa att hon tror på att hon klarar av svårare saker för varje gång, toppen! Ida ställer krav utan att låta för sträng utan är glad och positiv i sitt bemötande vilket jag anser viktigt för att barn ska inspireras till att vilja fortsätta.
 
Emma Levin (elevmamma), Mariestad


 Är så super nöjd med Ida på Equus! Jobbet hon gör med både hästar och framför allt barn är helt ovärdeligt! Helt fantastiskt att se hur min dotter utvecklats på alla plan med Idas hjälp! Att vara i stallet med allt vad de innebär är verkligen hennes stora passion, en passion jag själv inte kan tillgodose. Men i Ida har hon fått både en tränare en mentor och en storasyster! Hon lär sig allting rätt och från grunden. Verkligen ett jätte tack för de Ida! Du är grym på de du gör! 

Anna-Karin (ponnymamma), Mariestad

Kommentera här: