Fullspäckat schema

Trots att vi har 8 hästar inne och en 9:e på väg in så behöver stallet fortfarande utvecklas och idag gjorde Jennifer klart den nya boxen och jag har hämtat svarvkärnor som ska målas och bli våra nya hinderbommar :)
 
Ikväll ska jag till ridskolan i Mariestad och vara med på mötet inför Gotacupen. Tänkte vara med och få så mycket information som möjligt så att jag sen kan avgöra om jag vågar ställa upp. Var några år sedan jag var ute med ett lag och tävlade :P
 
Vänerply, Otterbäcken
 
 
Gavina tömkörs av Jennifer
 
 
// Ida

Mycket aktivitet

Dessa veckor som gått har varit otroligt roliga men också väldigt fullspäckade med arbete, både i stallet och med hästarna. Tre hästar har åkt men fyra nya har tillkommit. Jennifer var idag iväg och tittade på en häst till sig själv också och den hoppas vi hon kommer få mycket kul tillsammans med :)
Charisse har varit på återbesök på kliniken och på grund av att det fortfarande är aktivitet i benvävnaden så får hon stå i 6 veckor till. 
 
 
// Ida

Blåsigaste dagen på länge

Ja idag bestämde vi att hästarna fick vila då det blåste som hejsan.
I lördags kom Barkly Bac till oss. Ett varmblod som ska skolas om och bli en fin ridhäst med fokus på att få en bra galopp. Det blir nog vårat största projekt framöver då han har lite nerver att jobba med.
Totte kommer få nya skor i veckan och Gulla ska verkas. Charisse står nu i liten sjukhage, egentligen boxvila men hon går runt och trasslar mer inne än ute så då fick det bli så. 
 
Alwin har suttit på henne i hagen så helt sysslolös är hon inte :P
 
 
Här får Totte smaka på slickburken :)
 
 
// Ida