Förändringarnas tid är här

Ja, nu är det mycket som händer! (Som vanligt, iofs)
Igår fixade jag paddockstaketet som blivit extremt uttöjt av en stor tall som valde att lägga sig precis rakt över ridbanan men den fick jag hjälp att såga isär och flytta igår. De "provisoriska" plaststolparna som suttit utmed vägen är borttagna och ersatta av riktiga stolpar och bättre tråd. 

Idag kommer en c-ponny som ska vara här några månader pga att de som precis köpt den inte hunnit bli klara med sitt stall :)
Ikväll ska jag på föreläsning om hovar och dess uppbyggnad och eventuella sjukdomar och det är min fd hovslagare som håller i den. Han är numera hovslagarlärare på Biologiska Yrkeshögskolan (hovslagarutbildningen) :)

Imorgon åker Himalaya och vi får in ett arabsto som också bara behövde stallplats en tid.
Så nu är det full fart!
Måste ju lägga in en bild här också på lilla Shadow som är så otroligt trevlig. 
Vi håller på med träning av samarbete med bakhovarna då det underlättar en hel del om de kan vara stilla när man grejar med dom :PSkogspromenad

Igår var jag och Shadow ute på promenad. Vilken fin och rar häst!
Vi gick ut i skogen och klampade över stock och sten för att se hur han lyfter sina fötter. Inga problem! Men man får akta sig så han inte sätter ett ben i knävecket på en då han har så långa och smala ben och inte riktigt koll på vart han har dom ;) 
Nu sitter jag och väntar på en tjej som ska titta på stallet och som förhoppningsvis vill lämna sin häst hos oss i några månader :) Jag fortsätter väl med mockningen sålänge.


Himalaya är såld

Hade ett mysigt par här förra veckan som provred Himalaya! Pigg och ostyrig det första men visade till slut sin fina sida. Det resulterade i att jag nu fått halva köpesumman överförd och hon hämtas nästa vecka :) 

Älskade Fantastiska Häst ♥️