Provridning och Horseshow

Idag har det varit provridning av Himalaya! Det gick så dåligt till en början då hon var alldeles för taggad. Blev bättre sen och jobbade på ganska fint i traven. Nu väntar man bara på besked om de vill köpa henne!

Inatt kl 03.00 bär det iväg till Stockholm då jag vann 2 biljetter till Stockholm International Horseshow i Friends Arena där jag ska vara med i HMs hejarklack med 149 andra personer :)

Ska ni också dit? :)


Kvällsträning

Dagen avslutades med en träning av ett ponnyekipage och jag var ridande lärare :) Ibland är det faktiskt lättare att förklara under träningen när man själv sitter på en häst och kan visa. Ryttaren kämpade på och till slut fick dom igenom ett av målen, att få hästen rund på volt och i hörnpasseringarna :)

Utredningen av ponnyn fortsätter och i samtal med en tjej som utbildar sig till Equipat har vi funderingar på om han kan ha magsår. Så nu får han äta uppblötta gula linfrön och äta hö ur höpåse för att inte kunna slänga i sig maten och också få längre ättid. Han är hos tidigare ägare behandlad av kiropraktor, massör och aromaterapeut. 

Hos oss får han massage och även kiropraktorbehandling. 
Vi får se! 

Vi älskar honom och gör allt för att få honom att må bättre.