Ny ponny i stallet

I söndags kom en ny ponny till stallet som heter Esmeralda men efter provridningen kom vi snabbt på att vi ska kalla henne "Rallan" :)
Hon är 4 år och korsning mellan Arab och New Forest. Faktiskt en riktigt bra kombination tror jag då hon är ädel och långbent men grov och stadig i kroppen vilket bådar gott för hållbarheten. Härligt luftigt steg och en underbar inställning till allt!

Vi hoppas givetvis på en försäljning inom en snar framtid men ändå att hon får vara kvar hos oss ett litet tag då hon redan är en stor favorit <3
Igår var vi ute på en morgonpromenad i skogen och på kvällen lekte vi runt med henne lös. Hon håller sig gärna intill oss och förstår inte alls att vi vill filma henne och ta kort när hon rör sig. Hihi!

Hovslagarbesök och paddockrace

Idag har hovslagaren varit här och skott Charisse för nu är det dags att sätta igång henne igen efter kiropraktorbesöket :)
Jag passade på att harva paddocken också efter regnet.
 
Sitter nu med pappersarbete men ska till stallet sen igen och rida.
 
 

Husabybesök

Charisse har varit hos Charlotta Lindgren på Husaby idag. Hon är Equiterapeut och behandlar kiropraktiskt och med laser. Helt otroligt vilken skillnad det blir direkt!
Längtar till fredag då jag och min älskade loppa ska ut och rida igen  <3