Konstaterande

Ja, jag har konstaterat att det är lättare att uppdatera med bilder på Facebooksidan "Equus Hästservice" där jag tänker lägga in ett album för varje häst som vi har eller haft inne istället för att lägga in bilder i olika inlägg på bloggen. Det blir nog lättare för både er som läser bloggen och mig som uppdaterar, att hitta alla bilder på hästarna :) 
Då jag måste göra lite kontorsjobb, är en naturmänniska och solen skiner så sitter jag på altanen idag :)

Så in och kika nu på Equus Hästservice på Facebook för idag kommer det ösa in bilder och filmer!
 
Ha en fin men blåsig lördag <3dag

Krispigt väder

Nu är jag hemma och äter lite mat. Sara och jag har tagit en tur i skogen för att leta efter en sadelpadd som nångång ramlat av, men den kommer väl upp i tö kan jag tro!
Provade att tömköra Atlantic efteråt och det gick bra. Vi får se om jag kan sätta honom för vagn snart :)
 
 
Ska strax åka tillbaka och möta upp töserna som ska rida lite nu i eftermiddag. Shadow ska jobbas, Chrisse ska få göra skrittjobb och eventuellt hinner jag slå på en sko. Om jag bara hittar den först.
 
 

Å hej å hå!

Nu har jag försökt att göra ett blogginlägg fyra gånger från mobiltelefonen men varje gång har det försvunnit så nu sitter jag framför datan och hoppas på att det går bättre!
 
Shadow är skodd runt om utan lugnande medel förutom slicksten och beröm. 
Makeis har fått flytta till en vän som ska hjälpa mig med igångsättning och den kusk som körde in henne när hon var liten ska hjälpa till att träna med vagn.
Charisse är igång på riktigt och det är riktigt roligt!
Zamba rids av Thilde och imorgon ska de rida sin första westernlektion tillsammans.
Makaluh kämpar på. Hon är en fantastisk häst!
 
Nu ska jag gå ut och möta en vän som kommer med ett par mockachaps som jag ska prova för att ha när jag verkar/skor hästarna.
 
Så jag publicerar detta sålänge så inte detta OCKSÅ försvinner :)